Cocktail van makreel en mango

Anders, Voorgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 20 minuten, Wachten: 5 minuten,

Laatst aangepast: 14-04-2013 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 gr gerookte makreelfilet naturel
  • 1 st mango
  • 3 el grog geknipt verse bieslook
  • 3 el zoete chilisaus
  • 2 tl limoensap
  • 1 zak tortilla chips
  • 1 tl olie

Bereiden

Snijd de makreelfilets in kleine stukjes. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd het vruchtvlees in zo klein mogelijke blokjes. Meng in een kom de stukjes makreelfilet met de stukjes mango, het bieslook en de chilisaus. Proef en voeg naar smaak limoensap en eventueel zout en peper toe. Bewaar in de koelkast tot gebruik. Verdeel de makreel-mangococktail over 4 glazen en garneer met bieslooksprieten. Zet de glazen elk op een bord en serveer met de tortillachips.

Materialen

oven

Bronvermelding