01.1 - Amuse: Banderilla met garnaal en asperge (natriumarm)

Anders, Hapje, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 06-02-2021 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 8 cocktailgarnalen
  • ** ** ** ** **
  • 8 witte aspergepunten
  • ** ** ** ** **
  • 4 hardgekookte eieren
  • 1 eetlepel olie
  • 1 dessertlepel mayonaise

Bereiden

-Verhit de olie en bak de cocktailgarnalen even aan. -Kook de aspergepuntjes in ca. 3 minuten gaar. -Pel de eieren en halveer ze in de lengte. -Smeer de snijkant van het ei licht in met mayonaise. -Schuif achtereenvolgens een cocktailgarnaal en een aspergepunt aan een cocktailprikker en prik deze in een half ei. -Herhaal dit zodat op elke half ei een cocktailprikker zit. -Garneer de banderilla met wat bieslook. --Eet smakelijk.

Materialen

cocktailprikkers 4 amuseschaaltjes

Bronvermelding