01.1 - Amuse: Zachte kaas met beenham en komkommer (natriumarm)

Anders, Hapje, 2 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 06-02-2021 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 25 gram beenham in plakken
  • ** ** ** ** **
  • 2 blokjes La Vache Qui rit blanco
  • 1/4 komkommer
  • limoensap
  • peper

Bereiden

-Snij de beenham in stukjes. -Verdeel de ham in de glaasjes en leg daarop een blokje kaas en druk het zachtjes aan. -Schil de komkommer, snij het in vieren en haal de zaadlijsten eruit. -Snij de komkommer in kleine blokjes. -Schep de komkommer met het limoensap om en breng het op smaak met peper. -Schep dit op de kaas. -Zet de glaasjes op een koele plaats totdat je het gaat gebruiken. --Eet smakelijk.

Materialen

2 amuseglaasjes

Bronvermelding