Pizza met portobello en brie

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Wachten: 10 minuten, Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pak Koopmans mix voor pizzabodem Italiaans
  • 250 ml water
  • 2 el olijfolie
  • 200 gr tomatensaus
  • 100 gr pancetta of ontbijtspek
  • 2 portobello's of champignons
  • 200 gr roombrie
  • 250 gr broccoli

Bereiden

- Verwarm de oven voor. - Bereid het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking. - Snijd de broccoli in kleine roosjes en blancheer deze ca. 3 minuten in kokend water. - Spoel de broccoli onder koud water af en laat ze goed uitlekken. - Bekleed de bakplaat met bakpapier of vet de bakplaat in met een beetje olie. - Rol het deeg uit tot een rechte plak van ca. 28 x 32 cm. - Snijd de roombrie in dunne plakjes en de portobello's in reepjes. - Verdeel de tomatensaus over het deeg. - Bedek de saus met de pancetta, portobello's en de broccoli. - Leg als laatste de roombrie op de vulling. - Plaats de bakplaat iets onder het midden in de oven en bak de pizza in 20-30 minuten gaar.

Materialen

- bakpapier - deegroller - heteluchtoven 200 graden

Bronvermelding