Menu
Pizza met portobello en brie
Ingrediënten
- 1 pak Koopmans mix voor pizzabodem Italiaans
- 250 ml water
- 2 el olijfolie
- 200 gr tomatensaus
- 100 gr pancetta of ontbijtspek
- 2 portobello's of champignons
- 200 gr roombrie
- 250 gr broccoli
Bereiden
- Verwarm de oven voor.
- Bereid het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de broccoli in kleine roosjes en blancheer deze ca. 3 minuten in kokend water.
- Spoel de broccoli onder koud water af en laat ze goed uitlekken.
- Bekleed de bakplaat met bakpapier of vet de bakplaat in met een beetje olie.
- Rol het deeg uit tot een rechte plak van ca. 28 x 32 cm.
- Snijd de roombrie in dunne plakjes en de portobello's in reepjes.
- Verdeel de tomatensaus over het deeg.
- Bedek de saus met de pancetta, portobello's en de broccoli.
- Leg als laatste de roombrie op de vulling.
- Plaats de bakplaat iets onder het midden in de oven en bak de pizza in 20-30 minuten gaar.
Materialen
- bakpapier - deegroller - heteluchtoven 200 graden