Menu
Mini-pizza's alla marinara
Ingrediënten
- 1 pak Koopmans Mix voor Pizzabodem Italiaans
- 250 ml water
- 2 el olijfolie
- 200 gr tomatensaus
- 300 gr zeevruchtenmix
- 1 a 2 bolletjes mozzarella (in kleine blokjes)
- Italiaanse kruiden
Bereiden
- Verwarm de oven voor.
- Volg voor het maken van de bodeum de aanwijzingen op de verpakking.
- Rol het deeg uit tot een lap van 30 x 40 cm en steek er met een metalen uitsteker rondjes uit van ca. 6 cm doorsnede.
- Leg deze op een ingevette bakplaat.
- Verdeel wat saus over het midden van de pizzaatjes en beleg ze met zeevruchten.
- Verdeel er de mozzarella over.
- Bestrooi nog eventueel met wat Italiaanse kruiden.
- Bak de pizzaatjes in 20 minuten gaar.
Materialen
- Stekertje van 6 cm doorsnee - Deegroller - Heteluchtoven 220 graden.