Mini-pizza's alla marinara

Anders, Hapje, 12 personen, Italiaans.
Wachten: 20 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 01-12-2010 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pak Koopmans Mix voor Pizzabodem Italiaans
  • 250 ml water
  • 2 el olijfolie
  • 200 gr tomatensaus
  • 300 gr zeevruchtenmix
  • 1 a 2 bolletjes mozzarella (in kleine blokjes)
  • Italiaanse kruiden

Bereiden

- Verwarm de oven voor. - Volg voor het maken van de bodeum de aanwijzingen op de verpakking. - Rol het deeg uit tot een lap van 30 x 40 cm en steek er met een metalen uitsteker rondjes uit van ca. 6 cm doorsnede. - Leg deze op een ingevette bakplaat. - Verdeel wat saus over het midden van de pizzaatjes en beleg ze met zeevruchten. - Verdeel er de mozzarella over. - Bestrooi nog eventueel met wat Italiaanse kruiden. - Bak de pizzaatjes in 20 minuten gaar.

Materialen

- Stekertje van 6 cm doorsnee - Deegroller - Heteluchtoven 220 graden.

Bronvermelding