Andijviesla met eieren

Salades, Bijgerecht, 2 personen, Hollands.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 01-08-2006 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 150 gram andijvie
  • 4 eetlepels olie
  • 4 eetlepels azijn
  • zout-peper
  • 4 hardgekookte eieren
  • 4 eetlepels sandwichspread
  • 1 tomaat in partjes
  • 1/4 komkommer in plakjes

Bereiden

Andijvie wassen en in heel fijne reepjes snijden. Op een schaal leggen. In een kommetje olie, azijn, zout en peper tot een sausje roeren. Over de andijvie schenken. Eieren halveren, dooiers eruit halen en fijnprakken. Sandwichspread erdoor roeren en met dit mengsel de eihelften vullen. Gevulde eieren op de andijviesla zetten. Garneren met de partjes tomaat en de plakjes komkommer.

Bronvermelding