Chinese koolsalade

Salades, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 5 minuten, Wachten: 5 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 17-07-2013 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 75 Gram Cashewnoten
  • 1 Rode Paprika
  • 1 Oranje Paprika
  • 5 Stengels Bosui
  • 1/2 Stuks Chinese kool
  • 1 Eetlepel Sesamolie
  • 2 Eetlepel Honing
  • 3 Eetlepel Zonnebloemolie

Bereiden

Salade Halveer de paprika¿s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika¿s in blokjes. Snijd de bosui in ringetjes. Halveer de Chinese kool in de lengte, verwijder de kern en snijd de Chinese kool in hele dunne repen. Meng in een grote kom de sesamolie, honing en een scheutjes zonnebloemolie en breng op smaak met een beetje zout en peper. Meng de paprika¿s, bosui, Chinese kool en cashewnoten met de dressing.

Materialen

Keukenpapier

Bronvermelding