Erwtensoep

Soepen, Hoofdgerecht, 6 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1kg Kalfs champrib(borstvlees/soepvlees
  • 1pak pond Spliterwten
  • 2 blaadjes Laurier
  • 2 Kruidnagel
  • 2 Soeppakket voor erwtensoep
  • 2 kleine Aardappels om te binden
  • 1 Losse selderij blaadjes
  • 1 pak Honig erwtensoep

Bereiden

Kalfs Charrbrib (borstvlees/soepvlees) spliterwten schoonwassen in vergiet paar uur laten weken in soeppan +water,vlees erin 2 x laurier+ 2 kruidnagel aan de kook brengen een paar uur zachtjes laten trekken af en toe roeren soeppakketten toevoegen en het honigpakketaanlengen met water evt binden met de kleine aardappels nog even zachtjes laten trekken losse selderij voor het opdienen erover heen knippen

Materialen

soeppan,lepel

Bronvermelding