Forel met kruidenvulling

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Mediterraan.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 03-08-2006 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 11/2 el boter (op kamertemperatuur)
  • 1/2 el citroensap
  • 1 teentje knoflook (uitgeperst)
  • 11/2 el verse koriander (fijngehakt)
  • 11/2 el verse basilicum (fijngehakt)
  • 1/2 tl chilipoeder
  • 2 st forel
  • 1/2 el olie
  • zout

Bereiden

In een kommetje de boter een beetje romig roeren. Citroensap, knoflook, koriander, basilicum en naar smaak chilipoeder en zout door de boter kloppen. De buikholte van de vissen met de boter vullen en gelijkmatig verdelen. De vissen in aluminiumfolie vouwen en lekker grillen (ca. 8-10 minuten) Liefst op de bbq!

Materialen

aluminiumfolie visklem

Bronvermelding