Aardappelen in room

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 30-08-2013 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • aard. enz.

Bereiden

ardappeltjes in room Voor 4 personen Ingrediënten 5 middelgrote roseval (of andere vastkokende) aardappelen 2 tenen knoflook 4 dl culinaire room 2 theel. zeezout 4 takjes verse tijm 2 eetl. balsamico-azijn Bereiding 1 Snijd de aardappelen met schil in partjes. Doe ze in een pan. 2 Hak de knoflook fijn. Voeg de knoflook samen met de room, zeezout en verse tijm aan de aardappelen toe. 3 Breng de aardappelen aan de kook. Doe een deksel op de pan en zet de pan ongeveer 45 minuten in een op 170 ˚C voorverwarmde oven. 4 Schep de aardappeltjes uit de pan. 5 Verwarm in een pannetje de balsamico-azijn even. Giet de room van de aardappeltjes erbij. Voeg een paar gegrilde salieblaadjes toe 6 Serveer met rouleau van kalfsvlees en gegrilde aubergine

Bronvermelding