Indiase paneer met tandoorikruiden

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Indiaas.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 180 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 12-10-2013 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • zout
  • 1 blok paneer
  • tandoorikruiden toko
  • verse gember in schijfjes
  • geperste knofl
  • komijnpoeder
  • chilipoeder
  • yoghurt
  • 1 gesneden ui
  • 1 verse tomaat in stukjes

Bereiden

meng ingr voor marinade en blokjes paneer erbij doen, drie uur in koelkast, dan bakken in oven (of pan) tot tomaat ' gesmolten' is en paneer gaar. erbij lemonrice of djirarijst=komijnrijst ; komijn wassen en uitlekken en rijst weken in water met zout (20 min) ghee of olie verhitten en komijn bakken en rijst erdoor scheppen en koken tot gaar is.

Bronvermelding