Pittige aardappelsalade

Salades, Bijgerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 04-08-2006 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • aardappelen

Bereiden

Ingrediënten (voor 4 personen): 700 gr aardappelen (vastkokend) 500 gr sperziebonen, 1 flinke ui, 1 prei, 1 rode paprika, 135 gr maïs, 4 augurken, 1/4 liter zure room, 3 eetl mayonaise, zout, peper, paprikapoeder, paar druppels Worcestershiresauce, royaal bieslook. Was en kook de aardappelen en sperziebonen. Snijd de ui, prei en paprika fijn. Laat de maïs uitlekken. Snijd de augurken in plakjes. Pel de gekookte aardappelen en snijd ze in blokjes. Giet de sperziebonen af. Maak een dressing. Meng alle ingrediënten door de nog warme aardappelblokjes en laat het op een koele plaats intrekken. Breng de salade op smaak met zout en peper.

Bronvermelding