Menu
Crostini met gerookte kip (voor ewoud)
Ingrediënten
- 1 stokbrood gesneden
- 2 eetl olijfolie
- 1 teentje knoflook uitgeperst
- 125 ml crème fraiche
- 200 gram gerookte kipfilet
- 75 gram knoflookmayonaise (aíoli)
- 1 eetl citroensap
- zout ,cayennepeper
- 75 gram rucola
- 100 gram grote kappertjes met steel
- 1 rode ui in ringen
Bereiden
verwarm de oven voor op 200 ºC - roer de olijfolie met wat zout en knoflook door elkaar - bestrijk de plakjes stokbrood met de knoflookolie en rooster ze in de voorverwarmde oven in 8 min. tot goudbruine crostini - pureer de kipfilet met de knoflookmayonaise (aíoli) , crème fraiche , citroensap , zout en cayennepeper - beleg de crostini met wat rucola , een schepje kipmayonaise en garneer met de rode ui en kappertjes .
Materialen
kom - staafmixer of keukenmachine