Broccoli-geitenkaasquiche

Hartige Taarten, Hoofdgerecht, 2 personen, Anders.
Voorbereiding: 15 minuten, Wachten: 45 minuten,

Laatst aangepast: 09-10-2013 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 sneetjes volkorenbrood
  • 100 gr hazelnoten
  • 5 takjes platte peterselie
  • 4 eieren
  • 35 gr gesmolten boter
  • 1 el olijfolie
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 500 gr broccoliroosjes
  • 100 gr kwark
  • 150 gr zachte geitenkaas
  • 1 takje rozemarijn

Bereiden

Oven op 220 gr In de keukenmachine: brood, noten, peterselie fijnmalen, toevoegen: 1ei en boter. Over bodem en randen verdelen en 10 min bakken. Ui bakken, broccoli 3 min koken. Kwark mengen met: 3 eieren, geitenkaas, rozemarijn, ui, p/z Broccoli over bodem verdelen, eimengsel erover, 45 min bakken

Materialen

keukenmachine quichevorm

Bronvermelding