Orientaalse wraps met quorn

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Oosters.
Voorbereiding: 30 minuten, Wachten: 20 minuten, Bereiding: 50 minuten,

Laatst aangepast: 05-08-2006 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pak Quorn stukjes
  • Boter of olie
  • 1 teentje Knoflook, geperst
  • 2 el Zoete sojasaus
  • 2 el Honing
  • 200 gram Griekse yoghurt
  • 10 gram munt
  • 10 gram Koriander
  • Zout en versgemalen peper
  • 2 Lente-uitjes
  • 2 Wortelen
  • 1/2 Komkommer
  • 4 grote Tortillas
  • Peterselie

Bereiden

Mix de knoflook met de soja saus en honing in een ovenschaaltje. Voeg de Quorn stukjes toe en zorg dat de stukjes bedekt zijn met marinade. Laat dit 10 minuten intrekken. Verhit de grill voor (of oven voor op 180°C). Roer de mint, koriander en zout en peper door de yoghurt en voeg de gesneden lente uitjes toe. Gebruik een (kaas)schaaf on de wortelen en de komkommer in lente plakjes te schaven. Gebruik het middenste deel met de pitjes van de komkommer niet. Grill de Quorn stukjes 2-3 minuten aan beide kanten, totdat ze gecarameliseerd zijn. Verwarm de tortillas volgens de verpakking . En stel de wraps samen door yoghurt op de tortilla te doen, leg daarover heen plakjes komkommer en wortel en dan de quorn stukjes. Rol de wrap op en snijdt deze diagonaal, garneer met peterselie

Materialen

ovenschaal, kaasschaaf

Bronvermelding