Warps met zalm en komkommer

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 01-11-2013 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 zak kleintje aardappelpartjes met schil
  • 1 bekertje cremè fraîche
  • 2 theelepels mierikswortel
  • 1/2 eetlepel gedroogde perselie
  • 1 komkommer
  • 1 pak tortillawarps
  • 2 blikjes wilde zalm uitgelekt

Bereiden

Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappeltjes in 10 minuten goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Meng ondretussen de cremè fraîche met de mierikswortel, peterselie en 2 eetlepels water tot een saus. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in boogjes van 1/2 cm dik. Bereid ondertussen de warps volgens de aanwijzing op de verpakking. Schep de aardappeltjes om met de komkommer en verdeel over de warps. Verdeel de zalm in stukken erover en schep erwat saus op. Rol de warps op. Lekker met wat bimi groente en patjes citroen

Bronvermelding