Aardappel(zoet) , roquefort en walnoten gratin

Anders, Bijgerecht, 6 personen, Hollands.
Voorbereiding: 15 minuten, Bereiding: 50 minuten,

Laatst aangepast: 07-11-2013 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 600 gr zoeteaardappelen, geschild en in dunne plakjes
  • 1 zoete ui in dunne ringen
  • 150 ml slagroom
  • 50 ml droge witte wijn
  • 200 gr roquefort
  • 50 gr walnoten grof gehakt

Bereiden

Oven 180 graden Aardappelplakjes in de ovenschaal, uien erbovenop. Wat zout en peper erover. Slagroom en wijn mengen er er overgieten. Schaal afdekken met alufolie. 30 min in de oven. Folie eraf halen, roquefort en noten erover verdelen en nog 20 minuten terug in de oven,

Materialen

ovenschaal

Bronvermelding