Tagliatelle met kalkoen roomsaus

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Fusion.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 07-08-2006 | 7 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gram tagliatelle (evt groen)
  • zout en peper
  • 400 gram kalkoenfilets
  • 1 el olijfolie
  • 2 stuks paprika (twee gele of rode en gele)
  • 1 dl slagroom
  • 50 gram gorgonzola
  • 1 bosui in ringetjes
  • 2 el fijngehakte verse tuinkruiden (peterselie, biesloo

Bereiden

250 gr groene tagliatelle zout 400 gr kalkoenfilets 1 eetlepel olijfolie peper, zout 2 gele paprika's in reepjes 1 dl slagroom 50 gr gorgonzola 1 bosui in ringetjes 2 eetlepels fijngehakte verse tuinkruiden (peterselie en bieslook) Bereiding: Kook de tagliatelle in water met zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Wrijf de kalkoenfilets in met peper en zout en snijd ze in blokjes. Bak de kalkoen in de olie in een anti-aanbakpan goudbruin. Voeg de paprika toe en laat die ± 2 minuten meebakken; schep af en toe om. Roer de room en de gorgonzola erdoor en laat alles goed doorwarmen. Voeg ook de bosui en de tuinkruiden toe. Schep de kalkoensaus over de pasta. Deze pasta kan ook met kip en bijvoorbeeld boursin worden gemaakt

Bronvermelding