Romige vis met tomaat uit de oven

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Frans.
Bereiding: 35 minuten,

Laatst aangepast: 27-03-2008 | 16 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pakje Boursin Ail&Fines Herbes
  • 6 tomaten
  • 500 gr kabeljauw- of tilapiafilet
  • 1 eetl citroensap
  • zout, versgemalen peper
  • 2 eetl geknipte bieslook
  • 75 gr geraspte belegen kaas
  • 6 teentjes knoflook
  • olijfolie

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 gr C. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes en snijd ze in stukjes. Wrijf de visfilet in met citroensap, zout en peper en leg ze in een lage ovenschaal. Strijk de Boursin erover en verdeel de tomaat en bieslook er omheen. Leg de gepelde knoflook teentjes erussen en druppel wat olijfolie over de tomaatstukjes. .Tot slot de geraspte kaas erover verdelen. Bak de visfilet in de oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar. Lekker met aardappelpuree, veldsla en een koele witte wijn.

Materialen

oven, ovenschaal

Bronvermelding