Babi Ketjap

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Oosters.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 60 minuten,

Laatst aangepast: 11-08-2006 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 750 gr varkenslappen
  • 4 el olijfolie
  • 3 st uien (gesn.)
  • 1 el djahe
  • 1/2 el azijn
  • 2 st bouillonblokjes
  • peper
  • zout
  • 1/2 kopje ketjap
  • 2/3 kopje water
  • 2 el tomatenpuree

Bereiden

Vlees in blokjes snijden en in een juspan bakken in 4 el olie. Zodra het vlees lichtbruin is gebakken de uien, djahe, azijn, bouillonblokjes toevoegen. Hierna ½ kopje ketjap, 2/3 kopje water, 2 el tomatenketchup toevoegen Deksel op de pan en zachtjes gaar laten sudderen.

Bronvermelding