Menu
Cajunkip, in yoghurt gestoofd
Ingrediënten
- 4 enkele kipfilets
- 8 tl gemengde cajunkruiden
- 2 uien, gesnipperd
- 2 tenen knoflook, gesnipperd
- 1 rode paprika, smalle repen
- 3 el olie
- 2 el bloem
- 1/4 liter volle yoghurt
- 1/4 liter kippenbouillon van tablet
- zout en peper
Bereiden
Wrijf de kipfilets in de met de cajunkruiden en laat 1-2 uur trekken. Roer de bouillon en yoghurt door elkaar. Verhit de olie en bak de kipfilets rondom bruin. Haal ze uit de pan en houd warm. Doe de uien, knoflook en paprika in de pan en fruit tot de ui glazig is zonder te kleuren. Roer er de bloem en daarna in kleine scheutjes het bouilllonyoghurtmengsel door. Breng de saus aan de kook, draai het vuur laag en leg de kipfilets erin. Laat met deksel op de pan 25 minuten stoven. Maak verder op smaak met peper en zout. Lekker met witte & wilde rijst.