Menu
Fusilli met salami, artisjokharten, olijven, tomaten, pesto en parmezaanse kaas
Ingrediënten
- 200 gram droge fusilli tricolore
- 100 gram salami
- 1 klein blikje artisjokharten
- 20 zwarte olijven (ontpit)
- 3 tomaten
- 3 eetlepels pesto (groene)
- 1 handje verse of gedroogde parmezaanse kaas
- 1 beetje peper en zout
- 1 beetje olijfolie
Bereiden
Voorbereiding:
Snij de artisjokharten in vieren. Snij de salami in kleine stukjes. Halveer de olijven. Ontvel de tomaten en snij ze in stukjes.
Bereiding:
Bak de salami in een bakpan in een beetje olijfolie 3 minuten lang. Voeg daarna de salami, artisjokharten, olijven en tomaten toe en laat het geheel op een zacht vuur pruttelen. Kook ondertussen de fusilli. Giet de fusilli af en roer de pesto erdoor heen. Roer daarna het mengsel van salami en artisjokharten door de pasta en voeg peper en zout naar smaak toe. Strooi de parmezaanse kaas erover heen of serveer het in een kommetje bij het eten.