Varkenshaas met salie en witte wijn

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 11-08-2006 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 g varkenshaas
  • 4 blaadjes verse salie
  • 1 dl droge witte wijn
  • 1/2 pakje room culinair
  • 1/2 maggiblokje
  • zout, peper
  • 400 g tagliatelli

Bereiden

Kook de tagliatelli. Snijd de varkenshaas in plakjes van 1 cm. Bestrooi met zout en peper en bak in 1 eetlepel olijfolie in ca. 4 minuten bruin. Neem de varkenshaas uit de pan en houd warm in aluminiumfolie. Voeg aan het vet de salie, wijn, room en halve maggiblokje toe en laat op hoog vuur ca. 3 minuten inkoken. Leg de plakjes varkenshaas terug in de saus en warm nog ca. 1 minuut mee. Erg lekker met een groene salade.

Materialen

aluminiumfolie

Bronvermelding