Cervelaat roomkaas flapjes

Anders, Hapje, 4 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 04-03-2014 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • zout en peper
  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 100 gram roomkaas (zuivelspread)
  • 8 plakjes cervelaat
  • 1 ei
  • italiaanse kruiden

Bereiden

Laat het bladerdeeg ontdooien en snij deze diagonaal door de helft. Strooi wat zout en peper op de plakjes bladerdeeg. Snij elk plakje cervelaat in vieren. Leg deze per vier op een plakje bladerdeeg. Dus vier plakjes op elkaar. Verdeel de roomkaas over de acht hapjes. Smeer op één helft van het bladerdeeg de randjes in met ei. Vouw de flapjes dubbel en druk met een vork rondom stevig aan. Smeer de flapjes in met ei en bestrooi met Italiaanse kruiden. Bak de cervelaat roomkaas flapjes af in 15 minuten op 225 graden

Bronvermelding