Farfalla met ham

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 11-08-2006 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 uien, gesnipperd
  • 200 gr ham in blokjes
  • 1 blikje tomaten puree of
  • 2 a 3 el tomatentapenade
  • 250 gr farfalla, ongekookt
  • 1 komkommer
  • peper
  • zout
  • slasaus
  • geraspte kaas
  • 2 el olijfolie

Bereiden

Ui fruiten in 2 el olijfolie. Hamblokjes toevoegen. Farfalla koken zoals aangegeven op de verpakking. Farfalla uit laten lekken. Tomatenpuree of tomatentapenade door de farfalla roeren. Farfalla door de ui met hamblokjes roeren. Komkommer in kleine stukjes snijden. Peper en zout over de komkommer doen. Over de komkommer de slasaus. Geraspte kaas erbij serveren, kan over de farfalla of over de komkommer.

Bronvermelding