Krieltjessalade met zalm en rucola

Salades, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 11-08-2006 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 750 g voorgekookte krieltjes
  • 4 eieren
  • 2 augurken
  • 200 g gerookte zalm
  • 75 g rucola
  • 2 eetl. kappertjes
  • 2 eetl. mayonaise
  • 125 ml creme fraiche
  • 1 theel. mosterd
  • zout

Bereiden

Voorbereiden: Kook de krieltjes met zout beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de eieren hard,pel ze en snijd ze in partjes. Hak de augurken fijn. Verdeel de zalm in reepjes. Snijd de rucola iets kleiner. Meng de ingrediënten voor de dressing. Bereiden: Schep de ingrediënten voor de salade met dressing luchtig door elkaar en serveer, bestrooid met de kappertjes.

Bronvermelding