Gevulde champignons

Anders, Voorgerecht, 4 personen, Anders.

Laatst aangepast: 15-08-2006 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 8 reuze champignons
  • 2 eieren
  • 1/4 liter slagrom
  • 75 gr geraspte kaas
  • peper en zout
  • 2 teentjes knoflook

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal de steeltjes uit de champignons en hak ze fijn. Bak de steeltjes samen met de geperste knoflook en de peper en een beetje zout ( voorzichtig, want de kaas is ook al zout) tot het vocht uit de pan is verdampt en het mengsel bruin begint te worden. Meng de slagroom met de eieren in een kom en doe de kaas erbij. Voeg hierbij het paddestoelen mengsel en roer het goed door elkaar. Vul de hoedjes van de champignons met dit mensel en zet ze ongeveer 15-20 minuten in de oven tot de paddestoelen gaar zijn en de bovenkant mooi bruin.

Bronvermelding