Favoriete omelet van Jolien en Stijn

Anders, Lunch, 2 personen, Hollands.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 03-02-2007 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 50 gram geraspte kaas
  • zout & peper
  • 2 tomaten in stukjes
  • 1 ui in stukjes
  • 1 scheutje (koffie) melk
  • boter

Bereiden

Boter verhitten in de koekenpas. Eieren loskloppen met de (koffie)melk, zout & peper. Tomaten en ui in stukjes snijden. Ui even laten fruiten in de hete boter, tomaten erbij en nog even smoren. Eimengsel erbij doen en de kaas erover strooien. Vuur laag zetten en de omelet droog laten worden aan de boven kant. Met een plat deksel de omelet keren en nog even aan de andere zijde laten bakken. De omelet verdelen en per persoon over twee boterhammen verdelen.

Materialen

Dit is echt het favoriete beleg op een boterham voor mijn kids. Ze maken het zelf. TIP: ook lekker als hoofdgerecht met wat meer groenten erdoor als boontjes, paprika enz. Met rijst, salade en een lekkere tomatensaus heb je een prima maaltijd.

Bronvermelding