Black Tiger garnalen met avocadocrème en tomatensalsa

Anders, Hapje, 4 personen, Wereldkeuken.
Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 09-12-2014 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 Black Tiger garnalen
  • 2 tomaten
  • 2 tenen knoflook
  • 1 bosui
  • 1 avocado
  • ½ el citroensap
  • 1 el mayonaise
  • 3 el verse peterselie
  • zout, peper en olijfolie

Bereiden

Verwijder zaadjes van de tomaten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Snij knoflook en het witte gedeelte van de bosui in dunne plakjes. Verwijder de pit en schil van de avocado en Snij de avocado in kleine blokjes. Meng de blokjes met de citroensap, maak op smaak met zout en peper en meng met de mayonaise. Maak de garnalen schoon. Verhit de olie in een hapjespan op laag vuur en voeg als eerste de bosui en knoflook toe. Voeg na 3 minuten de garnalen toe en na 1 minuut de tomatenblokjes. Zet dan direct het vuur hoog. Schep dit nog 1 minuut om en haal direct de pan van het vuur. Verdeel de tomatensalsa over kleine kommetjes en leg de garnalen hier op. Verdeel daaroverheen de avocadomayonaise. Snij wat peterselie en gebruik dit als garnering.

Bronvermelding