Tagliatelli met scampi's in rode pesto-saus

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Mediterraan.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 20-08-2006 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 15 scampi's (aantal afhankelijk van de maat)
  • 1/2 potje rode pesto (Grand'Italia)
  • 2 eetl koffiemelk of room
  • 1 bakje paprikareepjes
  • 1 eetl olijfolie
  • 6 nestjes groene tagliatelli

Bereiden

(ontdooi en) pel de scampi's. Zet het water voor de tagliatelli op. Bak in een (steel) pan met dikke bodem de scampi's in de olijfolie tot ze lichtroze zien. Voeg de paprikareepjes toe en bak even mee. Voeg, als de pasta gaar is, de rode pesto toe. Doe, van het vuur, de room of koffiemelk erbij. Roer de saus en de pasta door elkaar en serveer direct.

Bronvermelding