Hollandse garnalencocktail met mango

Anders, Voorgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 15 minuten, Bereiding: 5 minuten,

Laatst aangepast: 21-12-2014 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 schijfjes limoen, evt.
  • 1 mango, in blokjes
  • 1 Elstar handappel, in blokjes
  • 5 eetl. mayonnaise
  • 1 theel. kerrie
  • 125 gr. cherrietomaatjes, in 3-4 en
  • 1 eetl. gebakken uitjes
  • 25 gr. jonge bladsla melange
  • 150 gr. hollandse garnalen

Bereiden

Meng de mango, de appel, de gebakken uitjes en de partjes tomaat met de mayonnaise met de kerrie. Houd 4 halve tomaatjes apart! Roer de garnalen door de mayonnaise. Garneer met de tomaat en een schijfje limoen. Evt. met wat dille.

Materialen

4 glazen. Lekker met verse toast of knapperig stokbrood

Bronvermelding