Menu
Cheesecake in een glaasje
Ingrediënten
- 1,5 pak kletsmajoors
- 2 bakken citroenkwark (Almhof)
- 2 pakjes monchou
- 3 doosjes bramen of bosvruchten (diepvries)
- 3 doosjes vers fruit (bv bramen en aalbessen)
- zachte zilveren parels (dr. Oetker)
Bereiden
- laat het diepvriesfruit ontdooien
- meng de kwark met monchou (met mixer)
- pureer 2 doosjes diepvriesfruit met de staafmixer en druk dit door een zeef. Dit is de coulis. Gooi de pitten en schillen weg.
- verkruimel de koekjes in een kom, evt met de stamppotstamper.
- verdeel over de glaasjes:
- eerst een laag koekjes
- een laag kwark/monchou
- een laag coulis
- het fruit van het 3e doosje diepvriesfruit
- een laag kwark/monchou
- een laagje coulis
- nog wat koekkruimels
- vers fruit
- de parels
Materialen
3 grote kommen zeef staafmixer gewone mixer stamppotstamper 16 lage picardie-wijnglaasjes