Monchou-taart

Gebak, Hapje, 8 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 27-09-2006 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 gr. theebiskwie
  • 200 gr. boter
  • 125 gr. witte basterd suiker
  • 1 groot pakje monchou
  • 4 blaadjes gelatine
  • 1 zakje klop klop
  • 1 blikje kersenvlaaivulling
  • 1/8 l. slagroom om mee te garneren

Bereiden

Theebiskwie fijnrollen, boter smelten en erdoor scheppen, over bodem verdelen. Gelatine weken. Mochou met basterdsuiker tot romige massa kloppen. Gelatine in 3 eetl. heet water oplossen en door de monchou mixen. Klop klop en slagroom apart kloppen en door elkaar scheppen, dit door monchou scheppen en over koekjesbodem verdelen (minstens 2 uur in de koelkast) Voor opdienen kersenvlaaivulling erop verdelen en eventueel opspuiten met slagroom.

Materialen

Mixer Taartvorm Deegroller Steelpan

Bronvermelding