Menu
Oma's spinazieschotel
Ingrediënten
- 1,5 pak diepvriesspinazie a la creme
- 350 gram rundergehakt
- 750 gram aardappels
- 1 pot Aardappel Anders kruiden-knoflook
- sambal oelek
- ketjap manis
Bereiden
Spinazie laten ontdooien en uitlekken in zeef of vergiet, vocht hierbij opvangen.
Aardappels schillen en in plakjes snijden, 5 minuten voorkoken en laten afkoelen.
Oven voorverwarmen op 175 graden.
Gehakt rul bakken en met sambal en ketjap pittig op smaak maken, van het vuur spinazie hierdoor mengen.
In ovenschaal om en om laagjes spinazie-gehakt mengsel en aardappelschijfjes leggen, beginnen met spinazie-gehakt en eindigen met aardappelschijfjes.
Hierover de Aardappel Anders schenken.
Schotel in ca. 45 minuten goudbruin en gaar bakken.
Materialen
Ovenschaal inhoud 1,5 liter