Basisrecept fruitcupcakes

Gebak, Brunch, 12 personen, Anders.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 20 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 09-03-2015 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 130 gram stukjes fruit
  • 200 gram bloem
  • 7 gram bakpoeder
  • 230 gram suiker
  • mespu zout
  • 2 eieren
  • 130 gram vruchtenpuree of vruchtensap (kan ook van diepvrie
  • 180 ml zonnebloemolie
  • merg van 1 vanillestokje of 1 eetl vanille extract

Bereiden

verwarm de oven voor op 180 graden meng in een kom de bloem, zout, bakpoeder, suiker meng in een andere kom de eieren, vruchtenpuree olie en vanille doe beide mengsels bij elkaar en meng tot een glad beslag voeg de stukjes fruit toe vul 12 cake vormpjes in de cupcaketray tot 3/4 en bak 20 min in de voorverwarmde oven

Bronvermelding