Menu
Kip, zoete aardappel, linzen en kokos curry
Ingrediënten
- 1 el zonnebloemolie
- 2 el pittige curry pasta
- 2 grote kipfilets in blokjes
- 2 zoete aardappels (hapklare blokjes)
- 4 el rode linzen
- 300 ml kippenbouillon
- 400 ml kokosmelk
- 175 gr doperwten
- 1 teentje knoflook
Bereiden
Verhit de olie in de pan, roer de curry pasta erdoor en bak voor een
minuutje. Voeg toe: kip, aardappelen en linzen en roer zodat alles
goed bedekt is met de pasta en de olie. Giet de bouillon en kokosmelk
erdoor, breng aan de kook en laat sudderen voor 20 minuutjes. Voeg
dan de erwtjes toe, breng terug aan de kook en laat nogmaals
sudderen voor een minuutje of 5. Evt. nog bijkruiden met p&z en een
teentje knoflook mag best.
Heerlijk met pandanrijst en een frisse komkommersalade.