Gepofte aardappel met geitenkaas

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Frans.
Bereiding: 50 minuten,

Laatst aangepast: 27-04-2015 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 grote aardappelen (ca. 150 gram per stuk)
  • 6 eetlepels mayonaise
  • 1/2 citroen
  • 100 gram zachte geitenkaas
  • 1 klein bosje peterselie
  • 1 rode peper
  • peper
  • olijfolie

Bereiden

Verwarm de oven voor op 180 graden. Plaats de aardappelen op de bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Plaats ze in het midden van de oven en bak ze 40 minuten of totdat ze zacht zijn. Doe ondertussen alle andere ingredienten in een kleine schaal en roer goed door elkaar. Probeer de geitenkaas niet teveel kapot te maken. Haal de aardappelen uit de oven als ze gaar zijn en laat ze een paar minuten afkoelen. Snij de aardappelen half open. Verdeel de vulling over de aardappelen en dien ze op. Lekker met een salade.

Bronvermelding