Menu
Bruinebonen met ui, knoflook en rookworst
Ingrediënten
- 1 grote rookworst, in kleine stukjes
- 1 pot bruine bonen
- 2 uien, gesnipperd
- 2-3 tenen knoflook, geperst
- zout uit de molen
- kerrie naar smaak
- kurkuma naar smaak
- tabasco naar smaak
- worcestershire sauce naar smaak
- zonnebloemolie om in te bakken
Bereiden
Doe olie in een wok of hapjespan en bak de ui en knoflook zacht. Voeg naar smaak kerrie en kurkuma toe en bak nog even. Voeg de bruine bonen met het sap uit de pot toe. Rookworststukjes erbij en zout, tabasco en worcestershire saus naar smaak. Alles goed doorwarmen. Erg lekker met rijst of verse aardappelpuree. Deze hoeveelheid zou voldoende moeten zijn voor 3-4 personen, maar wij vinden het zo lekker dat we met zijn tweeën maar een klein hapje ervan overhouden.