Menu
Cacao Jamaica
Ingrediënten
- 1 stuk Speculaas
- 1 beker Melk
- 1 scheut Rum (witte rum bijvoorbeeld)
- 1 eetlepel cacao-poeder
- 1 snuf kaneel
- 1 toefje Slagroom
- 1 theelepel Suiker
Bereiden
Schenk melk in de beker om het goed af te passen. De beker hoeft niet helemaal vol...
Schenk de melk uit de beker in een pan en breng de melk aan de kook.
Doe ondertussen het cacao-poeder, de suiker, de helft van de kaneel, en de rum in de beker. Roer het goed door, zodat er een klef papje ontstaat.
Giet de kokende melk in de beker tot deze 1/3 vol is. Roer het geheel goed door, voeg dan de rest van de melk toe. Ook een eventueel vel op de melk toevoegen!
NB: als de melk heet genoeg is, verdampt hierbij het grootste deel van de alcohol.
Slagroom erop en garneren met de rest van de kaneel. Serveren met speculaas: dip de speculaas in de warme melk voor een goed effect.
Materialen
Beker Roerijzer