Aardappelgratin van krieltjes en kruidenkaas

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 30 minuten,

Laatst aangepast: 26-08-2006 | 14 keer bewaard

Ingrediënten

  • 600 gr voorgekookte krieltjes
  • 75 gr Boursin Ail & Fine Herbes kruidenkaas
  • 2 eieren
  • 2 dl melk
  • 1 teentje knoflook
  • 3 takjes verse peterselie
  • 0,5 bosje bieslook
  • zout en peper

Bereiden

- Verwarm de oven voor op 180ºC. - Pel de knoflook, halveer hem en wrijf de ovenschaal ermee in. - Verdeel de krieltjes over de schaal. - Hak de kruiden. - Klop de eieren los met de melk, kruiden en de kruidenkaas, breng het op smaak met zout en peper en schenk het over de krieltjes. - Laat de aardappelgratin in ca. 30 minuten gaar worden middenin de voorverwarmde oven.

Materialen

oven, ovenschaal

Bronvermelding