Jachtschotel met pruimen

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Frans.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 27-08-2006 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 porties aardappelpuree
  • 1 restand stoofvlees met saus
  • 1 blik pruimenvlaai vulling
  • 2-3 eetl paneermeel
  • 30 gr koude boter

Bereiden

verwarm de oven voor op 200 gr. vet de ovenschaal in. bereid de aardappelpuree. warm het vlees in de saus op. schep de helft van de puree in de ovenschaalen strijk het glad. schep hierop het stoofvlees met de saus en verdeel de pruimenvlaaivulling erover. dek de schotel af met de rest van de puree. strooihet paneermeel erover,leg hier en daar een klontje roomboter en bak de schotel in30 min goudbruin en door en door warm. geef er een groene salade bij

Materialen

ovenschaal

Bronvermelding