Koude mediterrane lunchplank

Anders, Lunch, 4 personen, Mediterraan.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 07-08-2015 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 150 gram rosbief
  • 150 gram carpacio
  • 150 gram gerookte zalm
  • 100 gram pastrami of salami
  • 100 gram oude kaas
  • 100 gram blauwe kaas
  • 50 gram pijnboompitten, olijfolie, mosterd, kruidenazijn,
  • 50 gram tapenade, aolio, olijfjes , zongedroogde tomaat
  • 1 lekker wit broodje
  • 1 lekker meergranen broodje

Bereiden

Het lijkt veel, maar je kan het van tevoren in bakjes klaarmaken. Broodjes er bij en lekker weghappen. Natuurlijk kan er gevarieerd worden. Maak een lijst met mogelijkheden en kies steeds anders. Bak de broodjes knapperig. Maak een dressing van de olie, azijn, mosterd en een zoetje en schenk in een doseerflesje. Maak 6 bakjes met de vis, het vlees en de kaas en garneer naar believen. Door de pesto en pitjes is de ondertoon mediterraan. Voor het serveren een paar bakjes met de dressing overgieten. Zet alles op een dienblad met het nog beetje warme brood en zet op tafel. Een frisse witte wijn of een biertje er bij. mmmmmmmm van Margriet

Bronvermelding