'*Nutella kokoscake - simpel om te maken' Verz. door Irene

Gebak, Nagerecht, 8 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 15-08-2015 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • nutella

Bereiden

150 gram suiker 150 gram boter 150 gram zelfrijzend bakmeel gezeefd 3 eieren 50 gram pure chocolade 50 gram kokos 4 grote eetlepels nutella Verwarm de oven voor op 180 graden 30 minuten. Smelt de boter met de pure chocolade in een pannetje en zet weer even weg om wat af te koelen. Meng in een mixer de suiker met de eieren en klop dit luchtig. Voeg hier vervolgens langzaam het boter chocolademengsel aan toe en daarna de eetlepels nutella. Meng dit goed. Roer er vervolgens met een spatel het bakmeel door. En als laatste de kokos. Doe een bakpapiertje op de bodem van de vorm en smeer de randen in met boter. Doe het beslag erin en bak voor 30 ¿ 35 minuten in de oven. Voel even met een prikker in het midden en kijk of hij goed gaar is, een beetje smeuïg mag natuurlijk!

Bronvermelding