Menu
'*Nutella kokoscake - simpel om te maken' Verz. door Irene
Ingrediënten
- nutella
Bereiden
150 gram suiker
150 gram boter
150 gram zelfrijzend bakmeel gezeefd
3 eieren
50 gram pure chocolade
50 gram kokos
4 grote eetlepels nutella
Verwarm de oven voor op 180 graden 30 minuten. Smelt de boter met de pure chocolade in een pannetje en zet weer even weg om wat af te koelen. Meng in een mixer de suiker met de eieren en klop dit luchtig. Voeg hier vervolgens langzaam het boter chocolademengsel aan toe en daarna de eetlepels nutella. Meng dit goed.
Roer er vervolgens met een spatel het bakmeel door. En als laatste de kokos.
Doe een bakpapiertje op de bodem van de vorm en smeer de randen in met boter. Doe het beslag erin en bak voor 30 ¿ 35 minuten in de oven. Voel even met een prikker in het midden en kijk of hij goed gaar is, een beetje smeuïg mag natuurlijk!