Avocadosoep

Soepen, Voorgerecht, 6 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 27-09-2015 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • bieslook
  • 4 teentjes knoflook
  • 4 avocado's
  • 1 limoen
  • 1 liter groentebouillon (van 2 blokjes)
  • kerstomaatjes
  • komkommer
  • peper en zout
  • garnaaltjes

Bereiden

Maak een bouillon van de 2 blokjes (groentebouillon) en laat deze afkoelen. Maak de avocado's schoon en snijdt deze in blokken. Pel en snijd de knoflook. Pureer de avocado's met de knoflook, bouillon en het limoensap. Maak op smaak met peper en zout. Laat de soep verder afkoelen in de koelkast. Snijd de tomaatjes in kleine stukjes, als ook de komkommer (zonder de pitjes). Schep de soep in een diep bord: garneer met de groente: tomaat/komkommer en bieslook. en voeg wat kleine garnaaltjes toe. Lekker met een stuk focaccia brood. Smakelijk!!

Materialen

staafmixer

Bronvermelding