Gevulde koolrabi met champignons en couscous

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Fusion.
Voorbereiding: 20 minuten, Wachten: 10 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 02-11-2015 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • handje peterselie
  • 4 koolrabi's
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 100 gr champignons
  • 200 gr couscous
  • 4 el Parmezaanse kaas
  • 100 gr Hüttenkase
  • zout en peper naar smaak

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de koolrabi's en kook ze ca. 20 minuten in water.Laat de koolrabi's een beetje afkoelen en hol ze dan uit. Gooi de uitgeholde koolrabi's niet weg. Snij het binnenste in stukjes.Snipper een ui en het teentje knoflook. Roerbak de ui, knoflook en stukjes koolrabi ca. 10 minuten. Snij de champignons in kleine stukjes en bak dit 5 minuten mee. Bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep tot slot de couscous, Hüttenkase en peterselie door het koolrabi-mengsel. Breng op smaak met zwarte peper en een beetje zout. Vul de uitgeholde koolrabi's met het mengsel, rasp er de Parmezaanse kaas overheen en grill ze 10 minuten in de oven.

Materialen

Ovenschaal.

Bronvermelding