Supersnelle visstoof

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Frans.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 14-12-2015 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gram kabeljauwfilet (diepvries), ontdooid
  • 3 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 2 eetl olijfolie
  • 400 gram Provencaalse wokgroente
  • 100 ml droge witte wijn
  • 350 gram tomato frito
  • 1 theel Provencaalse kruiden of verse kruiden
  • 1 stokbrood

Bereiden

Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 30 seconden. Voeg de wokgroente toe en draai het vuur hoog. Bal al omscheppend 2 min. Voeg de wijn, tomatensaus en kruiden toe en breng aan de kook. Snijd de vis in stukjes, draai het het vuur laag en leg de vis in de saus. Stoof afgedekt in 6 min. gaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Dip het stokbrood in de saus.

Bronvermelding