Jonge kapucijnerschotel (makkelijk en snel)

Roerbakken, Hoofdgerecht, 2 personen, Hollands.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 05-01-2016 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pot/blik jonge kapucijners
  • 4 tomaten
  • 1 rode paprika
  • 1 grote rode ui
  • 1 courgette
  • 1 flinke scheut ketchup
  • 1 blikje ananas
  • 1 eetl provencaalse gedroogde kruiden

Bereiden

Laat de jonge kapucijners uitlekken Bak het gehakt rul in eetl. olijfolie Voeg de gesnipperde ui toe en roer even door Vervolgens de in stukjes gesneden paprika/ courgette en kruiden toe. Doorroeren en plm. 6 min mee laten bakken. De uitgelekte jonge kapucijners door het groente gehaktmengsel scheppen. Ketchup en de ananas blokjes er door roeren. Even verhitten. Op borden doen en de rucola royaal er over verdelen.

Materialen

Koekenpan/Wok

Bronvermelding