Portobello,s gevuld met gorgonzola

Anders, Voorgerecht, 4 personen, Frans.
Voorbereiding: 15 minuten, Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 02-12-2016 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 walnoten
  • 4 grote portobello,s
  • 4 plakjes roomboter bladerdeeg
  • 200 gram gorgonzola
  • 2 sjalotjes
  • 1 zakje rucola
  • tijmblaadjes
  • balsilicumolie

Bereiden

Oven voorverwarmen op 200 graden Bakplaat bekleden met bakpapier Steeltjes uit de portobello,s halen Portobello,s bestrijken met basilicumolie plakjes bladerdeeg op de bakplaat en op iedere portobello een plak gorgonzola deeg omhoog vouwen sjalotringen op de portobello leggen tijmblaadjes plus peper en basilicumolie er over druppelen midden in de oven plm.20-25 minuten gaar bakken. Als garnering een walnoot in het midden leggen

Materialen

Oven bakplaat bakpapier

Bronvermelding