Menu
Aardappelcurry met boontjes
Ingrediënten
- 2 el olie
- 1 ui, fijngesnipperd
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 2 el milde indiase curry pasta
- 400 gr vastkokende aardappels, geschild
- 250 gr sperziebonen (of kousenband) in stukjes van 2,5 cm
- naanbrood
Bereiden
Olie in een hapjespan verhitten, ui en knoflook 3 minuten fruiten. De currypasta toevoegen en 2 minuten meefruiten.
De aardappels in blokjes snijden van ca 3 cm en al omscheppend 3 minuten meebakken.
In pan 50 ml water schenken en de aardappels, afgedekt, 5 minuten zachtjes stoven.
De sperziebonen door de curry scheppen en afgedekt nog 10 minuten laten stoven tot de groente gaar is. Eventueel een extra scheutje water toevoegen.
De curry serveren met naanbrood, mangochutney en eventueel rijst.