Bokkenpootjestaart

Gebak, Nagerecht, 12 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 26-02-2016 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 Pakjes Bokkenpootjes
  • 1/4 fles advocaat
  • 400 ml slagroom
  • 300 ml melk
  • 2 stuks kant en klare taartbodems
  • 1 pakje kloppudding vanille

Bereiden

Meng de kloppudding met de melk en zet in ijskast. Klop de slagroom stijf en meng hier de advocaat door. Voeg de kloppudding toe en meng dit door elkaar. Leg 1 van de taartbodems op de bodem van de springvorm en snijd vervolgend de bokkenpootjes in de lengte doormidden en leg het snijvlak op de taartbodem. Doe hier een flinke hoeveelheid room op Snijd de 2e bodem horizontaal doormidden en herhaal stap 1. Verkruimel een aantal bokkenpootjes over de bovenkant van de taart en laat een dag opstijven in de ijskast..

Bronvermelding